Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een product retourneren?

Mits je bestelling onder onze algemene voorwaarden en retouren valt kun je het opsturen naar:

Focus Gymwear

Snepper 8
8802DA
Franeker

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling binnen is?

Als je in Nederland woont en het product dat je besteld op voorraad is duurt het 1-2 werkdagen. Levering naar België duurt meestal 2-4 werkdagen. Dit geldt niet voor pre orders. De datum wat voor pre orders geldt is afhankelijk van wat bij het product staat aangegeven.

Ik heb per ongeluk het verkeerde verzendadres opgegeven, hoe kan ik dit veranderen?

Je kunt gerust een mailtje sturen naar info@focus-gymwear.com en dan lossen we het voor je op. Je kunt ook ons contactformulier invullen op Contact

Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling?

We bieden verschillende betaalmogelijkheden aan, zoals iDEAL, PayPal en Mistercash/Bancontact. In de toekomst is ook Creditcard betaling beschikbaar.

Hoe kan ik gesponsord worden door team Focus?

Als je je wilt aansluiten bij team Focus kun je een mail sturen naar info@focus-gymwear.com waarom je graag bij team Focus wilt komen.

Ik wil een product bestellen, maar ik weet niet goed wat mijn maat is.

Als je niet weet wat je maat is kun je voor een indicatie kijken bij: Maten. Indien het nog niet duidelijk is kun je altijd een mailtje sturen naar info@focus-gymwear.com

Hoe werken pre orders?

Het doel van pre orders is om te kijken hoeveel interesse er in een bepaald soort product is. Aan de hand van die aantallen kunnen wij ons inkopen doen om het zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Een pre order product staat maar 1x op pre order, als de pre order is afgelopen en het is een succes blijft het permanent in de winkel.